Kabel mini USB / miniUSB - HTC Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Kabel mini USB / miniUSB - HTC

Goto down 
AutorSpráva
ferdinan
Anonymný

Kabel mini USB / miniUSB - HTC Empty
OdoslaťPredmet: Kabel mini USB / miniUSB - HTC   Kabel mini USB / miniUSB - HTC I_icon_minitimeSt november 05, 2008 9:45 pm

Potřebuji prodloužit dobíjecí kabel autozapalovač / miniUSB.Dneska jsem ho marně zháněl a tvrdily mi, že neexistuje, že si musím koupit nabíječku s delším kabelem.
Tak nevím , nechce se mi to věřit a na webu toto prodloužení miniUSB nemůžu také najít.
Děkuji za radu.
Návrat hore Goto down
bladerunner

Počet príspevkov : 85
Registration date : 10.08.2008

Kabel mini USB / miniUSB - HTC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kabel mini USB / miniUSB - HTC   Kabel mini USB / miniUSB - HTC I_icon_minitimeŠt november 06, 2008 1:12 am

tak keď nemôžeš zohnať ten kábel mini usb / mini usb, tak to vyrieš tak, že si kúp "predlžovačku" autozapaľovač /samec/- autozapaľovač /samica/, a do toho napojíš svoju nabíjačku Idea

ja mám v aute obyčajnú univerzálnu redukciu do autozapaľovača s výstupmi USB, miniUSB a ešte nejaký jack, a do nej pripojím obyčajný kábel USB-mini USB, ktorý kúpiš za pár korún, prípadne použiješ origo od diamondu. keď chcem nabíjať druhý mobil /záložný, nokia E50/ tak tam pripojím dátový kábel od mobilu, cez ktorý sa dá aj nabíjať. lol!
Návrat hore Goto down

Kabel mini USB / miniUSB - HTC
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: