miso_m
Počet príspevkov : 5 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Št november 06, 2008 1:30 pm | |
| Tak zdravim vsetkych Tiez som podlahol a zaobstaral som si Diamonda len mam problem s mojou ROM. Rad by som urobil update z 1.37.161.2 na novsiu, ale nemozem stiahnut oficialnu ROM zo stranky htc.com Problem je v tom, ze na stiahnutie musite zadat vase serial number, ktore ja ked zadam tak mi vyhodi tuto hlasku: Sorry, this software download is not suitable for your device. Som si isty, ze som vybral model HTC Touch Diamond tak neviem kde by mal byt problem. Chcem sa preto opytat ci niekto naaaahodou novu ROM nestahoval a ked ano tak odkial a ak ju stale ma, ci by ju neupol niekam na net a neposkytol link | |
|
SedyMrak
Počet príspevkov : 139 Age : 43 Location : BA Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Št november 06, 2008 1:37 pm | |
| | |
|
ej
Počet príspevkov : 7 Registration date : 22.09.2008
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Št november 06, 2008 7:44 pm | |
| Ten isty problem som mal aj ja , chcel som originalnu ROmku z ich stranky a po zadani, mi vypisalo ze to nie je na moj... | |
|
miso_m
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Št november 06, 2008 10:23 pm | |
| - ej napísal:
- Ten isty problem som mal aj ja , chcel som originalnu ROmku z ich stranky a po zadani, mi vypisalo ze to nie je na moj...
a ako si to potom riesil ten upgrade? | |
|
miso_m
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Št november 06, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
SedyMrak
Počet príspevkov : 139 Age : 43 Location : BA Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Pi november 07, 2008 4:14 pm | |
| no ci to nebude s tym prave suvisiet,ze bol brandovany a unlocknuty... | |
|
miso_m
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com Pi november 07, 2008 9:29 pm | |
| - SedyMrak napísal:
- no ci to nebude s tym prave suvisiet,ze bol brandovany a unlocknuty...
prave ze tu v UK vsetky brandovane mobily ktore su na contract nie su blokovane. blokuju len mobily na pay as you go. a samo o sebe to predsa nema vyznam od koho je to PDA ved mne neberie Serial number. AK VIE NIEKTO ODKIAL SA DA STIAHNUT OFICIALNA ROM NA HTC TOUCH DIAMOND NECH NAPISE. (nie zo stranky htc.com) | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Stiahnutie novej originalnej ROM z htc.com | |
| |
|