HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Velky prenos dat

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Rado
Anonymný

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 2:37 am

Ahojte.

Poradte mi prosim jednu vec. Pred diamondom som mal rozne telefony a dost som s nimi behal po nete a pouzival icq. Myslim ze dost intenzivne. No vzdy som sa vosiel do 10 MB co dava orange. Teraz mam ale diamonda, obmedzil som surfovanie, lebo na to nemam cas, ale faktura mi prisla o 500 vyssia za prenos na or. world. Cize som to svihol o cca 10 MB viac. Ako to je mozne, ked to vyuzivam este menej?
Dik

Rado
Návrat hore Goto down
setko

Počet príspevkov : 69
Registration date : 17.09.2008

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 11:42 am

Rado napísal:
.... Cize som to svihol o cca 10 MB viac. Ako to je mozne, ked to vyuzivam este menej?
Dik
Rado
Skus si vysledovat ci ti nedownloaduje stale pocasie pripadne nejake bludy z Youtube a GSP Quicksatelity ... Pripadne mejli s prilohami cez 1 mega a pride ti ich 10 a hned si cez limit.
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Počet príspevkov : 139
Registration date : 30.09.2008

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 4:18 pm

No neviem ake mobily si to mal predtym,ale ak si behal dost po nete ako pises,tak si sa nemohol vmestit do 10MB mesacne. jedine zeby to boli naozaj iba mobily a nie pocket PC ako je aj Diamond a behal si iba po wape, pripadne po nete upravenom iba na text.
Vyskusal som teraz naschval pozriet si tuto stranku, bolo to asi na 4 kliknutia: zalozky, forum,poradna,velky prenos dat a prenesenych mam 600kB, to znamena pozres si 10 stranok a mas 6 mega fuc... Predpokladam ze dost behal po nete znamena poriet si viac ako 100 stranok mesacne,hm?
Návrat hore Goto down
https://diamond.slovakforum.net
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 6:07 pm

preto je orange world nevyhodne pre pocket pc.sice su aj vacsie baliky, ale su podla mna dost predrazene... Neutral
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 6:35 pm

No to teda su predrazene, mne sa podarilo zohnat kupon na 70% zlavu na T-mobile RI 10, tak platim teraz nejakych necelych 400 SKK za RI plus mam aktivne zdielanie na SIM ,takze pouzivam hlavne to zdielanie objemu dat a veselo ficim na Diamondovi a ked som niekde s notasom , beriem aj ten ich modem ak by som nahodou potreboval nieco nutnejsie...
Návrat hore Goto down
gego

gego

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 6:40 pm

t mobile ma teraz akciu giga do konca novembra aj ja zhanam kupon, ale nedari sa mi(ako to funguje to zdielanie sim?)
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeSt november 19, 2008 7:04 pm

Myslis ten GB za 99? To som chcel aj ja povodne, ale odbili ma,ze to je len pre novych zakaznikov.... Mad

NO zdielanie funguje tak, ze Rychly Internet mas normalne Flarion modem dajme tomu do USB ako mam ja na ktorom mas predplatenych 10GB dat, ked mas v T-Debile aj normalny hlasovy program (ja konkretne 100Viac) tak si das zdielanie dat a tych 10GB predplatenych sa rozdeli medzi ten modem a medzi data ktore prenasas normalne cez SIMkartu hlasoveho programu. BA je pokryta dost 3G sietou,takze cez HSDPA to ide dost rychlo, la ked vyjdes von tak maximalne EDGE,ale tak da sa...
Akurat ze ked vyuzivas vsetky funkcie ktore Diamond potom ponuka tak baterka faaakt dlho nevydrzi...
Mam nastavene stahovanie mailov na 20min na dolezitom accoute, na menej dolezitych raz za 2 hodiny a ked trocha pozeram nieco na nete, telefonujem a poslemnejaku tu SMS tak vecer uz stresujem aby sa mi nevypol..

Jo inak , dobry podpis Wink mozem ti ho slohnut? :lol:
Návrat hore Goto down
Rado
Anonymný

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimePo november 24, 2008 11:51 am

Ano bolo to cez 100 stranok mesacne. a nemal som PDA ale SE W800. No neviem, ale vdaka
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimePo november 24, 2008 12:40 pm

Rado napísal:
Ano bolo to cez 100 stranok mesacne. a nemal som PDA ale SE W800. No neviem, ale vdaka

joo,tak to hej, tiez mam ako druhy phone K810i a na tom to je o inom pravdaze...
Kazdopadne na Diamonde mas plnohodnotny web a ak si nenastavis napr kompresiu obrazkov(ale aj tak sa do 10MB nevojdes),tak je prevadzka plnohodnotna ako by si pozeral net na notebooku napr,takze prenos dat je vacsi ako na obycajnom telefone...

Naposledy upravil SedyMrak dňa Po december 01, 2008 12:19 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Radi
Anonymný

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeNe november 30, 2008 1:09 pm

Ok.
Tak mi poradte kde tu kompresiu najdem, pretoze sa mi to zatial najst nepodarilo...
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimeNe november 30, 2008 3:18 pm

no to neviem ci sa da nastvait v PDAcku...
Kazdopadne u t-debile sa to da nastavit ked sa pripajas cez nich...
U grapefruita neviem...
Návrat hore Goto down
gego

gego

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimePo december 01, 2008 2:46 am

kompresia ti nepomoze, 10 mega je na internet v PDA malo
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimePo december 01, 2008 12:13 pm

gego napísal:
kompresia ti nepomoze, 10 mega je na internet v PDA malo

No veru, to je pravda....
Pozeram si traz report za vcerajsok a napriklad vcera som vobec nebol na nete, iba pravidelna aktualizacia mail klienta plus dva tri krat som pozeral pocsie a mam prenesenych 6,2MB den predtym podobna cinnost a 5,3MB...
Takze tych 10 tak max na den dva heh
Návrat hore Goto down
gego

gego

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitimePo december 01, 2008 1:17 pm

dal som si t mobile "giga" a som maximalne spokojny Laught
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Velky prenos dat Empty
OdoslaťPredmet: Re: Velky prenos dat   Velky prenos dat I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Velky prenos dat
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: