HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Help so slovencinou

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Matuldo

Počet príspevkov : 20
Registration date : 03.10.2008

Help so slovencinou Empty
OdoslaťPredmet: Help so slovencinou   Help so slovencinou I_icon_minitimePi november 28, 2008 2:08 am

No tak som vymazaval programy a omylom som vymazal aj slovencinu. Sice nechapem co to robilo v pridat alebo odobrat ale co uz. Tak ako by som to plz vratil spet naslovencinu? Diki
Návrat hore Goto down
Matuldo

OdoslaťPredmet: Re: Help so slovencinou   Help so slovencinou I_icon_minitimePi november 28, 2008 2:30 am

a to co som vymazal sa volalo sunnysoft..... a dalej nevim. Tak plz help, rad by som chcel spet slovencinu, angl. sice viem, ale aj tak by som radsej mal svk. Diki
Návrat hore Goto down
l.bondor

Počet príspevkov : 67
Registration date : 15.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Help so slovencinou   Help so slovencinou I_icon_minitimePi november 28, 2008 12:14 pm

Matuldo napísal:
a to co som vymazal sa volalo sunnysoft..... a dalej nevim. Tak plz help, rad by som chcel spet slovencinu, angl. sice viem, ale aj tak by som radsej mal svk. Diki

skus si najst cez spravcu suborov v zlozke windovs subor sunnysoft, a instaluj ho. Tam ti hadam ostal...
Návrat hore Goto down
Matuldo

OdoslaťPredmet: Re: Help so slovencinou   Help so slovencinou I_icon_minitimePi november 28, 2008 12:42 pm

No ostalo mi tam nejake sunysoft, ale to ked nainstalujem, tak mi to napise ze sa to nainstalovalo dobre,ale potom sa nic nedeje. Tak plz neviete mi hodit link alebo nieco odkial by som to stiahol? Diki moc
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Help so slovencinou   Help so slovencinou I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Help so slovencinou
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: