Vibracna odozva Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Vibracna odozva

Goto down 
+3
Papek
MatejJ
SedyMrak
7 posters
AutorSpráva
Rado
Anonymný

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeNe november 30, 2008 1:07 pm

Ahojte.
Kde na dajmodovi nastavim vibracnu odozvu pri dotyku displeja ako to je na vacsine dotykovych telefonov? Velmi som si na to zvykol a dost mi to tu chyba. Dik
R
Návrat hore Goto down
SedyMrak

SedyMrak

Počet príspevkov : 139
Registration date : 30.09.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeNe november 30, 2008 3:34 pm

Neviem ci to je na vacsine dotykovych telefonov, osobne som mal pred Diamondom , HTC TyTN2, HP 614c, HTC touch a ani na jednom to nebolo,kazdopadne existuje na to soft, konkretne ma teraz napada http://rapidshare.com/files/168838598/vibration_feedback_14_10092008_dialpad.cab
Návrat hore Goto down
https://diamond.slovakforum.net
MatejJ

MatejJ

Počet príspevkov : 33
Registration date : 31.12.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeSo január 03, 2009 1:17 am

Diamond je moj prvy dotykovy telefon, takze vibr. odozva mi nechyba... Dezal som v ruke aj samsung (tusim touchviz) a na nom bola odozva prijemna.
Po naistalovani aplikacie na Diamond mi prisla odozva silna a "hlucna" takze som to vymazal...
Návrat hore Goto down
http://soaringbrothers.sk/
Papek

Papek

Počet príspevkov : 133
Registration date : 13.12.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeSo január 03, 2009 1:27 am

nastav si interval na 8 alebo 10 ms, nepocut, pritom to clovek vnima, no nerusi to
Návrat hore Goto down
http://forum.hondaclub.sk
Screamy

Screamy

Počet príspevkov : 37
Registration date : 04.12.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeSo január 03, 2009 12:59 pm

Nom rad, ale mensi problem. Mne ide Ms zvecsovat a zmensovat vzdy len o 50x takze bud budem mat 1Ms co necitim abo 50Ms co je uz neprijemne a hlucne No
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeSo január 03, 2009 5:58 pm

skus program Touch Response, tam sa to da menit ako len chces + dake nastavenia navyse, napr. vibrovanie pri zacati a skonceni spojenia atd.
Návrat hore Goto down
Screamy

Screamy

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeNe január 04, 2009 1:48 pm

Dik za tip, pojdem vyskusat .) Eehm a vi dagdo daky program, pre nastavenie tem ( tichy rezim, skola,.. ) bodlo by keby sa daly profili nastavit hned v home. Thanks za ohlasi .)
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeNe január 04, 2009 7:05 pm

skusal som program Touch Response ide bez chyby.
Návrat hore Goto down
Screamy

Screamy

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeNe január 04, 2009 10:30 pm

Coo, a ide ti normalne nastavovat ms ?? Bo mne len po 50x .(
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimePo január 05, 2009 1:13 am

ide mi normalka nastavovat, tahanim slidera... je to Touch Response 0.02.2

Vibracna odozva 3t5geancrnhefbhn9vux
Návrat hore Goto down
Screamy

Screamy

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimePo január 05, 2009 11:45 am

hMMM, mam inu verziu. Skusim tuto.
Návrat hore Goto down
wollodya

wollodya

Počet príspevkov : 80
Registration date : 10.01.2009

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeŠt január 15, 2009 10:55 pm

nainstaloval som si tu programku hore vibration freedback a ide na p... , niekedy nezavibruje vobec a niekedy zavibruje riadne ze je to otravne, takze osobne neodporucam, napr. pri zadavani cisel na telefonovanie to stale blbne a ked som to odinstaloval tak mi stale vibrovalo akoby som to mal nainstalovane, musel som to nainstalovat zas a zas odinstalovat, a inak ten touch response je dobry?

a to posuvanie po 50 ms som mal tiez problem s tym, treba "naklikat" kurzor az na koniec a potom sa uz da uchytit perom ze si nastavis napr na 8 alebo 11 ms, 9 a 10 mi neslo....asi slabe rozlisenie displeja (joke) Laught
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimePi január 16, 2009 12:50 am

mozem potvrdit, TouchResponse je lepsi ako vibration freedback.osobne mam nastavenu odozvu skoro na minimum vtedy to je ok.
Návrat hore Goto down
milanik11

Počet príspevkov : 5
Registration date : 12.02.2009

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitimeŠt február 26, 2009 5:58 pm

nakopiroval som touch response ,spustil cab.subor, ale aj tak mi to nefunguje.
affraid
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Vibracna odozva Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vibracna odozva   Vibracna odozva I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vibracna odozva
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: