Vdaka za tip, po troche hrania som to dal cele dokopy. Mensi navod pre pripadnych zaujemcov. Skusal som video v rozliseni 624x352@23,9 FPS, ide plynule, zvuk ide zaroven s videom a samozrejme funguju aj titulky. Takze navod:
1. Zakldaom je stiahnut TCPMP 0.72RC1, stiahnut je ho mozne
odtialto, odkaz je na konci prveho postu, treba sa zaregistrovat alebo pouzit uja googla na rovnaky nazov suboru
2. Treba nainstalovat ;-)
3. Stiahnut
tento plugin, rozbalit a skopirovat subory z priecinka WM 6.1 do priecinka s programom TCPMP (v mojom pripade Internal Storage\Program FIles\TCPMP\). Bude to chciet nahradit dva subory, dame moznost "ano, nahradit".
4. Spustit prehravac (je tam aj cestina), Volby > Video > Ovladac: GAPI (pre ostrejsie titulky) alebo GDI (pre vyhladene titulky). Titulky si nasledne mozete nastavit Volby > Nastavenia > Subtitles (nezabudnut na policko Enabled)
5. Ma to svoje ALE a to je, ze podporuje titulky vo formate SAMI (.smi), na to existuje jednoduchy konvertor
VobSub, po nainstalovani (tentokrat na PC) treba spustit SubResync (Start > Programy atd ...), vybrat titulky, ktore chceme prekonvertovat a nasledne ulozit vo formate SAMI (.smi)
Mozno vam to pride trochu krkolomne, konvertovanie titulkov zaberie par kliknuti, nasledne to staci uz len spolu s filmom prekopirovat do Diamonda a mozete kukat