lukasko
Počet príspevkov : 19 Age : 39 Registration date : 09.12.2008
| Predmet: pripojenie ako pevny disk OR ActiveSync Ut december 16, 2008 5:07 am | |
| skor sa spytam ktore a na co pouzivate a potom by som sa este opytal, ze ako Vam nadetekoval OS HTCcko.... narazil som totiz na problem s WinXP64b a to ten, ze nie su ovladace (asi nejake USB), co by rozbehali pripojenie "Pevny disk"..... skusal som uz aj trosku hladat, ale neuspesne.... tak ako ste na tom ostatni? | |
|
setko
Počet príspevkov : 69 Registration date : 17.09.2008
| Predmet: Re: pripojenie ako pevny disk OR ActiveSync Ut december 16, 2008 10:55 am | |
| Ja sa pripajam ako ActiveSync aby som mohol behat po nete ak sa niekto iny hra na danom pocitaci Ale v praci nemam (nesmiem) nainstalovane ActiveSync tak to pripajam iba ako Disk, ale potom vlastne v dajmonde nemozem pozerat pevny disk az kym ho neodpojim od pocitaca. Ziadne problemy som nemal s WinXP. Vzdy to nacita do par sekund. | |
|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: pripojenie ako pevny disk OR ActiveSync Ut december 16, 2008 11:53 am | |
| no, ale so 64 bitovym by si problemy asi mal | |
|
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: Re: pripojenie ako pevny disk OR ActiveSync Ut december 16, 2008 2:05 pm | |
| - lukasko napísal:
- skor sa spytam ktore a na co pouzivate a potom by som sa este opytal, ze ako Vam nadetekoval OS HTCcko.... narazil som totiz na problem s WinXP64b a to ten, ze nie su ovladace (asi nejake USB), co by rozbehali pripojenie "Pevny disk"..... skusal som uz aj trosku hladat, ale neuspesne.... tak ako ste na tom ostatni?
Ja zrovna tiez pouzivam XP 64-bit, a ziadny problem nemam. Akurat ma hneva jedna vec, a to, ze nemozem si pocas pripojenia menit, ci to chcem ako ActiveSync alebo disk. Furt musiem ten kabel vytahovat a zapajat ako daky trotl. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: pripojenie ako pevny disk OR ActiveSync | |
| |
|