Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: automaticke odpajanie WiFi So december 20, 2008 5:41 pm | |
| mate niekto daky hint, ako udrzat spojenie cez wifi zapnute aj ked vypnem displej? napr. som na icq a po chvili, ked nepouzivam telefon sam zhasne displej a odpoji ma z icq, co mi celkom vadi, lebo musim kazdu chvilu zapinat displej a davat sa online, aby som zistil, ci mi niekto nenapisal... to uz mozem komunikovat aj cez mail | |
|
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: Re: automaticke odpajanie WiFi Ut december 23, 2008 8:07 pm | |
| nikto ziadny napad? som sa pytal na megablogu, xda-developers aj mobilmanii a nikto sa neozval... zatial hladam daky program, ktory by to dokazal nanutit, ale zial bez vysledku | |
|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: automaticke odpajanie WiFi Ut december 23, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
gego
Počet príspevkov : 228 Registration date : 08.09.2008
| Predmet: Re: automaticke odpajanie WiFi Ut december 23, 2008 8:23 pm | |
| nastavenie WIFI-rezim napajania -mod setrenia energie- daj palicku uplne dolava | |
|
Papek
| Predmet: Re: automaticke odpajanie WiFi Ut december 23, 2008 9:18 pm | |
| - gego napísal:
- nastavenie WIFI-rezim napajania -mod setrenia energie- daj palicku uplne dolava
s tym napajanim to mam vzdy uplne vlavo, aby som mohol internetovat aj v okoli baraku :lol: a nepomahalo to, vzdy ked vyplo displej, automaticky offline na ICQ to riki: dik za tip, vyzera to nadejne, rychlejsie minutie baterky ma netrapi, wifi aj tak vypinam, ked ho nepouzivam... vecer skusim daky registry editor a dam vediet, ako slape | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: automaticke odpajanie WiFi | |
| |
|