Diamond treba proste brat tak jak je, neni ani z daleka dokonaly, ale taky telefon jednoducho nenajdes, treba si urcit priority a podla toho vyberat, u mma jednoznacne zvitazil vdaka rozmerom, displeju, dizajnu, vela spravila znacka - HTC je proste spicka, ovladaniu, rychlosti a chcel som WM - kompatibilita s PC, rozne formaty - kodeky, aplikacie atd. ... foto by som nedal ani + ani -, kedze ja si na to moc nepotrpim, fotky robi vonku velmi pekne, no vecer je to bieda, no aj tak by som povedal lepsi priemer s pomedzi toho, co je na trhu, ale zase prisvetlenie je celkom skoda ze chyba, ja som mal zase W810i, na tom telefone mi chybalo len wifi a v poslednom case vecsi displej... no a mal uz vyse 2,5 roka, takze uz to bolo strasne obohrane
Ty si zas v negativach spominal baterku, to je jasna vec, jednoducho je mala a kvoli rozmerom telefonu asi lepsia ani byt nemoze, skoda, kryt objektivu - objektiv je dost maly a zapusteny, o ten by som sa moc neobaval, na starej W810i tiez nebol kryt a s dakymi skrabancami cez objektiv problem nebol a ten bol asi 2x vecsi. Inak ten displej, to som tiez dakde cital, ze je z tvrdeneho skla, na dotyk aj tak posobi, ked som sa hral s dakym PDAckom, tak dotykovy displej bol akoby makky, tu je to v pohode, no na skusku klucom si budes musiet zohnat dakoho ineho :-P
Inak tie tlacidla, neviem, co ludom az tak na nich vadi, jediny problem som mal, ze v kritickej chvili vo Wormsoch som omylom stlacil aj daco ine... skusim popozerat zajtra recenzie, ake choroby im vytykaju, ja sa fakt nemam na co moc stazovat, proste ich zapasovali do dizajnu a nesu vystupene a maju dotykove koliesko, ako mavaju HPcka, prakticke pri zoomovani stranok, aj ked som viac zvyknuty na dvojklik.