Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere
4 posters
Autor
Správa
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
Predmet: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Št január 08, 2009 1:03 am
Ako som spominal inde, "vysiel" Flash Lite 3.1, ktory je zatial urceny pre OEM partnerov a teda nieje verejne dostupny, pravdaze pred internetom nieje nic skryte a toto nieje vynimkou.
Staci si odtialto stiahnut archiv, rozbalit, nainstalovat vo Vasom Diamonde a uzivat si novych vymozenosti Nieje to moj upload, je to reupload stiahnuteho suboru.
kód:
Heslo: Papek
a este videjko, ako to cele funguje
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Št január 08, 2009 9:38 pm
Vyskusal som to :
Takto vyzerala moja stranka pred instalaciou (menu v lavo je Flash - nefunkcne)
po instalacii , animacia nabieha dost "pochabo"
ale nakoniec to nabehne a je to funkcne "skoro celkom"
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Pi január 09, 2009 12:36 am
lepsie ako nic, k uplnej dokonalosti to ma daleko, ale tie zakladne veci to splna, dokonca aj video vo fullscreene, akurat ma hneva otvaranie klavesnice pri pridavani hlasitosti
SedyMrak
Počet príspevkov : 139 Age : 43 Location : BA Registration date : 30.09.2008
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Pi január 09, 2009 12:56 am
Este raz diky to Papek Aj rikiho stranka mi ide :-D aj ked mrtee pomaly
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Pi január 09, 2009 8:26 am
To otvaranie klavesnice aj mne robi, ked kliknem na Flash animaciu
Yuki-san
Počet príspevkov : 64 Registration date : 17.12.2008
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere Ut január 13, 2009 5:19 pm
nainstaloval som si ten flash lite 3.1 a nefunguje to aj som restartoval skusal som rozne stranky s videami aj youtube a nejde ani to video mi tam neukaze tak neviem a mam nastavene v opere enable plugins tak neviem preco mi to nejde PLS poradte
Sponsored content
Predmet: Re: Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere
Flash Lite 3.1 - Pozeranie flash videi (YouTube, Metacafe, ...) v Opere