zdravím, objednal som si v T-mobile na zajtra tento fón a chcem sa spytat že aký je napr. rozdiel medzi HTC orig diamondom a MDA comp. 4 - viac sa mi sice paci htc diamond, myslim kryt, ale berie sa na pausal takze si nemozem vybrat, chcem ho hlavne na surf po webe cez WIFI, lebo niekedy teraz nam ho maju aktivovat na skole, pripominam ze mam 17 a chodim na strednu, paci sa mi na nom to prostredie touchflo 3d a dotykovy displej a ze je VGA!!..a vlastne ze je ten fon taky nadupany, a este ci je to uplne bzplatne ten surf cez WIFI a navigacia GPS, ci netreba nieco aktivovat u operatora napr. , este som nemal mobil s wifi a ani NB tak sa v tom nevyznam, ale viem na 90 % ze je to zadarmo len to chcem potvrdit , a o GPS som daco pocul, napr. v reklamach v T-mobile ze mesiac navigacie zadara, ale cez rozne app by to malo ist free nie?..tak teraz som si nie isty, dik za tych par commentov....a bateria mi napr. nevadi ze velmi malo vydrzi, mi staci ked do obeda aj ..ho mozem mat furt napojeny na nabijacke...
This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page