Pls pomozte Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Pls pomozte

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
sandy

Počet príspevkov : 10
Registration date : 14.01.2009

Pls pomozte Empty
OdoslaťPredmet: Pls pomozte   Pls pomozte I_icon_minitimeSt január 14, 2009 4:32 pm

Chcel by som vediet ako sa da obist to ze mne tu pise v informaciach o zariadeni ze ma to uloznu velkost len 84Mb Neutral . Mam ten mobil len 3 dni ale nenasiel som to ani v manualy.
Aj ked som si daval cez windows media player 11 dnuka filmy tak mi napisalo nieco ako ze nemoze to ulozit lebo pamät je plna. Nemam tam nic okrem troch pesniciek a ma dost.Inac a ked dam pripojenie ako pevny disk tak sa da ukladat viacej ale nechce mi prehrat video ked ho tam nakonvertujem. Poprosil by som link ak by sa dalo na dobry konverter pre Htc touch diamond.
Za odpoved dopredu diki Smile
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Počet príspevkov : 133
Registration date : 13.12.2008

Pls pomozte Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pls pomozte   Pls pomozte I_icon_minitimeSt január 14, 2009 5:44 pm

uff... tebe tazko poradit, vyzera, ze si s PC dako moc netykas... no takze poporiadku

84 MB volnej pamete je ta, co ostala po nainstalovani windowsu, ja osobne ju podla moznosti moc nezapratavam, maximalne aplikaciami, ktore to vyslovene pozaduju a nechcu spravne fugnovat z "karty" - internal storage...

filmy tam kopiruj v rezime pripojenia "pevny disk", ak ti to windows media player neprahra, pravdepodobne nema kodeky, odporucam stiahnu iny prehravac, velmi oblubeny je Core Player, ktory je sice plateny, no najdu sa "bezplatne" odkazy na stiahnutie, moj osobny favorit je prehravac TCPMP, ktory po mensich upravach podporuje aj titulky, daju sa donho nahrat dalsie kodedy, takze prehra prakticky vsetko

a Diamond neni dajaky "obycajny" mobil, je to zariadenie s Windowsom, cize nema to daky konretny konverter, ked tak si prekonvertuj film do formatu WMV, ten by mal windows media player v pohode prehrat, teda ak ho chces pouzivat

a este na zaver, neber to ako rypanie, ale ako radu, skus davat konkretnejsie nazvy tem, takto po mesiaci zapadne prachom a nazov typu Help pls a pod. nikomu nic nepovie
Návrat hore Goto down
http://forum.hondaclub.sk
sandy

Počet príspevkov : 10
Registration date : 14.01.2009

Pls pomozte Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pls pomozte   Pls pomozte I_icon_minitimeŠt január 15, 2009 4:56 pm

dik za udpovede a rady si mi pomohol
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Pls pomozte Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pls pomozte   Pls pomozte I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pls pomozte
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: