chcem sa spytat na par drobnosti, paci sa mi to prostredie touchFLO a ked musim zapinat nieco v prostredi tak ma to ubija doslova, napr.
1. ci sa da z touchflo poslat nieco cez bluetoth, asi musim ist do tych priecinkov vsetkych ze...mam ENG jazyk lebo slovencina tam neni, a tak tam moc nerozumiem, trvalo mi dost dlho kym som prisiel ze BEAM je poslat cez bluetoth
, dalej
2. kam do akeho priecinka mam ukladat hudnu obrazky a videa ked chcem aby sa mi zobrazovali aj v touchflo v tej "galerii", lebo som to zapojil ako velkokapacitny disk a tolko priscinkov som ta uvidel ze som sa nemohol v tom vyznat...a este
3. ako mam nastavit aby sa mi odblokoval displej po dotknuti sa na to stred. tlacidlo, lebo teraz musim stlacit to horne tlacitko na vynutie, ostatne nic nereaguje, a posledne
4. ze ako mam nastavit aby sa mi prelistovali tie hodiny lebo nic sa nespravi a proste sa zobrazia, maximalne sa prehodi jeden list, ja chcem aby tych prehodeni bolo viac, je to efektnejsie a este ma napadlo
5. da sa prehrat videa ako .avi a pod ..ak ano tak ako lebo mi WMP11 prehraval iba zvuk, alebo to treba konvertovat?..dik za ohlasy
PS musim sa priznat ze to ovladanie ma trochu zklamalo, cakal som ze to bude jednoduchsie, casom ma ide slak trafit ze co som to za kktinu kupil a mam chut ho vyhodit von oknom a rozbit vsetko naokolo....ale asi si treba zvyknut...predsa je to smartfon a tak...