| Otazka - today screen setting | |
|
|
Autor | Správa |
---|
ovca
Počet príspevkov : 3 Registration date : 19.01.2009
| Predmet: Otazka - today screen setting Po január 19, 2009 8:33 pm | |
| Caute, kupil som si htc touch diamond pred 3 dnami a chcem vas poprosit o pomoc pri nastaveni Today.V "settings->today->items" som zaklikol moznosti "TouchFLO 3D" a "Device lock". Potvrdil som kliknutim na OK a na "Today" obrazovke sa zobrazilo len TouchFLO. Ked som v nastaveniach zaklikol "Device lock" a odklikol "TouchFLO 3D" tak sa na Today zobrazil napis "Unlock". Viete mi niekto poradit ako sa da na Today zobrazit sucasne TouchFlo aj dalsie polozky, ktore sa daju zvolit v nastaveniach ? Diky | |
|
| |
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Po január 19, 2009 8:39 pm | |
| ked si zaskrtnes na today scren TF3D, tak ti to prekryje vsetky ostatne veci... na lock skus iny program, ja pouzivam S2U2, je tam taky slider na unlock ako na iPhone | |
|
| |
ovca
Počet príspevkov : 3 Registration date : 19.01.2009
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Po január 19, 2009 8:46 pm | |
| Dakujem za odpoved. Ja pouzivam na lock program "AnswerkeysDisabler", tento zablokuje obrazovku pri prichadzajucom hovore az dokym nevytiahnes stylus. Chcem sa este opytat ako sa daju robit screenshoty z HTC, aby som vedel lepsie opisat problem na ktory sa pytam na fore a ci existuje nejaka instalacia druheho "today". Nasiel som nejake ROM-ky kde to uz je nahrane, ale samostatnu instalaciu som nenasiel. Cau. | |
|
| |
I3
Počet príspevkov : 42 Age : 40 Registration date : 05.01.2009
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Po január 19, 2009 9:55 pm | |
| | |
|
| |
gego
Počet príspevkov : 228 Registration date : 08.09.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Po január 19, 2009 11:12 pm | |
| Papek-aku mas verziu S2U2? | |
|
| |
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Ut január 20, 2009 2:48 am | |
| 1.40, inak to pozadie sa da zmenit prekopirovanim obrazka do priecinka \S2U2\gfx\ a premenovat na wallpaper.jpg | |
|
| |
gego
Počet príspevkov : 228 Registration date : 08.09.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Ut január 20, 2009 12:12 pm | |
| viem pozadie sa da zmenit aj v nastaveniach S2U2 ale mne sa aj tak najviac paci bateria. ale nepytal som sa na verziu kvoli pozadiu, ale kvoli tomu,ze mi to blbne mam verziu 1.42 hravne ked chcem nastavit prijimanie hovoru posuvom. | |
|
| |
MatejJ
Počet príspevkov : 33 Registration date : 31.12.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Ut január 20, 2009 2:30 pm | |
| gego- Verziu 1.42 som skusal aj ja a mal som rovnaky problem: Po zmeskanom alebo zrusenom hovore tam ta obrazovka zostala "visiet". V nastaveniach som zmenil co sa dalo a nepomohlo, takze s2u2 islo prec. Mozno skusim starsiu verziu... | |
|
| |
Papek
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting St január 21, 2009 5:11 am | |
| s prijimanim hovoru nemam problem, klasicky sa mi rozsvieti obrazovka s kontaktom a tymi dvoma tlacidlami ako predtym, jedina vec, kde to nejde uplne najlepsie je iGo, tam mi pocas navigacie asi po 5 minutach zhasne displej a zapina sa a vypina a je tam ta obrazovka co som dal vyssie screen | |
|
| |
mihalko
Počet príspevkov : 132 Age : 35 Registration date : 25.12.2008
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Št január 22, 2009 1:08 am | |
| - Papek napísal:
- s prijimanim hovoru nemam problem, klasicky sa mi rozsvieti obrazovka s kontaktom a tymi dvoma tlacidlami ako predtym, jedina vec, kde to nejde uplne najlepsie je iGo, tam mi pocas navigacie asi po 5 minutach zhasne displej a zapina sa a vypina a je tam ta obrazovka co som dal vyssie screen
neviem ci mas presne tu istu verziu ako ja, ale v nastaveniach S2U2 si mozes vybrat aplikacie, kedy bude S2U2 blokovany... ak nevies ako do nastaveni (ja kym som na to prisiel ) tak prejdes krizom cez ten bezec (slide to unlock), a zobrazi sa ti slide to setup ) | |
|
| |
Papek
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting Št január 22, 2009 8:24 pm | |
| no, asi budem mat inu verziu... nastavenia som si nasiel medzi programami, v priecinku S2U2 je na to program... iank tie tvoje nastavenia s tym bezcom som dako nenasiel/nepochopil, som tam behal po displeji a nic, tak som si to spravil cez registre HKCU\A_C\S2U2 tusim, tam su hodnoty tusim ExceptionExe1 - 8, ta co bola volna som upravil a dopisal som tam igo8.exe, snad to pojde | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Otazka - today screen setting | |
| |
|
| |
| Otazka - today screen setting | |
|