| nová oficiálna ROMka | |
|
+5wollodya I3 MatejJ Papek bladerunner 9 posters |
|
Autor | Správa |
---|
gego
Počet príspevkov : 228 Registration date : 08.09.2008
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Št marec 19, 2009 10:32 pm | |
| Riki jasne ze som mal na mysli uloziste, ale ked instalujes programy na kartu, tak niektore blbnu po pripojeni HTC ako disk, lebo karta sa odpoji, ale aj tak niektore programy instalovane na kartu zapisuju aj na pamat telefonu, takze sa moze stat ako minule mne, ze mi prislo par mailov (maily mi stahuje cele)s videami, a telefon napisal tu oblubenu hlasku, malo miesta, vymazte data bla bla... takze cim viac miesta v pamati telefonu, tym lepsie.inak co sa dalo som nastavil zapis na kartu.opera... | |
|
| |
gego
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Št marec 19, 2009 10:35 pm | |
| hej RAM-ku mam okolo 50mega, aj tu je problem s app Telefon, uz som ju vypol.Inak co sa tyka erziky, zatial som s nou spokojny ziadne problemy, zatial vsetko co som mal moznost vyskusat funguje, este instalujem igo, takze zajtra idem do Polska takze vyskusam aj gps.Inak niekto tu pisal ze sa mu telefon zahrieval pri volani, vcera som to skusal, asi po 8 minutovom telefonate bolo vsetko ok | |
|
| |
gego
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Št marec 19, 2009 10:37 pm | |
| inak riki tusim ty mas diamond v EN, neskusal si tu lokalizaciu od sunysoft-u? | |
|
| |
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Št marec 19, 2009 10:44 pm | |
| - gego napísal:
- inak riki tusim ty mas diamond v EN, neskusal si tu lokalizaciu od sunysoft-u?
ja som zasadne proti lokalizacii, vzdy pouzivam ENG a teda nemam problemy . Diakritika ma nezaujima. | |
|
| |
wollodya
Počet príspevkov : 80 Age : 33 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Pi marec 20, 2009 11:33 pm | |
| mozem to dat bez problemov aj na MDA ? ..myslim tu new ROM | |
|
| |
MatejJ
Počet príspevkov : 33 Registration date : 31.12.2008
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka St apríl 08, 2009 1:30 pm | |
| - wollodya napísal:
- mozem to dat bez problemov aj na MDA ? ..myslim tu new ROM
Nemalo by to robit problem. Ja uz druhy den bezim na "lahkej" Erzike v4. Moje dojmy: Vsetko v pohode, prehladne menu, fajn programy... ALE Z ofic. ROM som bol zvyknuty na menu v 3 stlpcoch, teraz sa mi zdaju ikonky male... Nepouzivam TF3D a cierne "ovladacie pasy" mi tam nesedia, chyba mi zelena tema. Obcas sa mi stane, ze displej sa "rozcentruje" => musim znova zarovnat Flashovania som sa bal, ale ked uz som koli vlastnej sprostosti musel robit HR (zmazal som z registrov nieco co som nemal ) dal som sa do toho a nelutujem. | |
|
| |
gego
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka Št apríl 09, 2009 12:40 am | |
| - riki1 napísal:
- No , som na Teba zvedavy s tou Erzikou
Po asi 20-tich dnoch s Erzikou telefon ani raz nezamrzol, bateria vydrzi zhruba rovnako ako pri originalnej 1.93 , pri telefonovani sa rychlejsie vybijala bateria podla mna aj z dovodu vyssej urovne hlasitosti a zapnutom displeji pocas hovoru, vyriesilo to nove originalne radio. GPS s IGO 8.3 je plne funkcne, nabiehaci cas GPS porovnatelny s originalkou.3dflo sa mi zda sviznejsie.Programy rozdelene do zloziek, uzitocne app. priamo v ROMke napr. advanced config 3.3 cz editor databazy pocasia MNF3.5 pocket screen(nasiel som lepsiu aplikaciu- shake and save).kalkulacka z diamond2.Chybala mi aplikacia mp3 trimmer.Takze s Erzikou som spokojny, druha romka po Silvii Šarköziovej, ktora sa mi paci V kratkom case ma byt dokoncena verzia 5 s prvkami 3dflo2 takze sa tesim. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: nová oficiálna ROMka | |
| |
|
| |
| nová oficiálna ROMka | |
|