nabijanie v aute Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

nabijanie v aute

Goto down 
+3
Papek
Gyrxiur
staf
7 posters
AutorSpráva
staf

Počet príspevkov : 15
Registration date : 11.01.2009

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimePo február 02, 2009 7:05 pm

napadla ma jedna vec ohladne potreby kupy autonabijacky.... nabija sa HTC aj pocas toho ako je pripojeny ku PC? .. pripadne ked ho napojim cez USB co je na autoradiu Question
Návrat hore Goto down
Gyrxiur

Počet príspevkov : 25
Registration date : 01.02.2009

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimePo február 02, 2009 8:09 pm

nabija sa aj cez usb samozrejme
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Počet príspevkov : 133
Registration date : 13.12.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimePo február 02, 2009 8:25 pm

v nastaveni napajania sa to da nastavit, ci chces nabijat teleon, ak sa pripoji k PC, ale autoradio ti ako PC asi detekovat nebude, takze by malo v pohode nabijat
Návrat hore Goto down
http://forum.hondaclub.sk
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 12:20 am

skor ako z autoradia to ries cez nabijacku do zapalovaca.univerzalna s konektorom na usb stoji okolo 10 eur.
Návrat hore Goto down
staf

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 1:08 am

gego napísal:
skor ako z autoradia to ries cez nabijacku do zapalovaca.univerzalna s konektorom na usb stoji okolo 10 eur.
no o to mi ide, ze keby sa to nabijalo z radia tak by som nemusel nic dokupovat. alebo sa mylim?
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 1:11 am

no len neviem ci by ti to usb stihalo dobijat napriklad keby si mal zapnute gps
Návrat hore Goto down
staf

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 1:43 am

ahaaa, tak to neviem aky vystup moze mat take radio. no ak nie dost tak snad by to stacilo aspon na pomalsie vybitie baterie (ked uz ma udrzovanie, pripadne nabijanie nie). ved otestujem Smile
Návrat hore Goto down
setko

Počet príspevkov : 69
Registration date : 17.09.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 2:55 am

ja som USB vystup z autozapalovaca kupil za 2 eura. Funguje skvelo.
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 3:26 am

ktovie aka je tam kvalita... a napr. stabilizacia napatia

kde si kupoval?
Návrat hore Goto down
mihalko

mihalko

Počet príspevkov : 132
Registration date : 25.12.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 9:23 pm

Papek napísal:
ktovie aka je tam kvalita... a napr. stabilizacia napatia

kde si kupoval?

jj papek suhlasim, radsej by som kupil nieco kvalitnejsie... neviem ci ma diamond nehake ochranne prepatove obvody, asi ano, ale riskovat netreba.. pustit donho 12 V by asi nebol dobry napad
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeUt február 03, 2009 11:41 pm

o tych 12V by som sa nebal, skor ide o to, ci je ta napatova regulacia riesena cez odpory a tym padom pri kolisani napatia (pri zapnuti svetiel, startovani, ...) kolisa aj napatie v usb, alebo ci je to riesene cez logicky obvod, tak tam je ta stabilita napatia ovela lepsie na tom a aj nekvalitnejsie prevedenie by sa malo vzdy zmestit do rozsahu urceneho pre napatie v usb

no a samozrejme ide o to, ci sa to v prvom pripade zmesti do tej tolerancie, ktora je stanovena v specifikaciach usb a otazkou je, co sa stane, ak sa napatie dostane mimo urceneho rozpatia
Návrat hore Goto down
setko

Počet príspevkov : 69
Registration date : 17.09.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeŠt február 05, 2009 1:09 am

Nestraste ma , prosim Smile
Pouzivam ju len obcas, ked idem na dlhsie cesty. A nabijam az pri jazde, ale pri vypinani motora
to snad nehadze nejake silne watty.
Kupil som to v niecom podobnom ako Lidl, take smejdy Smile preto len 2 eura.
Návrat hore Goto down
lukasko

lukasko

Počet príspevkov : 19
Registration date : 09.12.2008

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeŠt február 05, 2009 2:33 am

setko napísal:
Nestraste ma , prosim Smile
Pouzivam ju len obcas, ked idem na dlhsie cesty. A nabijam az pri jazde, ale pri vypinani motora
to snad nehadze nejake silne watty.
Kupil som to v niecom podobnom ako Lidl, take smejdy Smile preto len 2 eura.
popis blizsie presne obchod.. ulicu a meno :-) za tie 2€ sa to oplati kupit iba kvoly obalu a do neho si uz urobim regulator za pomoci logickeho obvodu a bude ma to stat spolu max. 3€ :-)
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitimeŠt február 05, 2009 3:25 am

presne... hod adresu toho obchodu, ja to tiez rad prekuknem, premeriam ake hodnoty tam lietaju v aute a pripadne navrhnem dake jednoduche riesenie, vecsina takychto veci sa predava za nekrestanske peniaze, toto sa tvari ako vyhodna kupa, aj keby to mal byt cisto len obal

a v ramci prevencie odporucam zapajat az po nastartovani motora, inak by to malo byt ok
Návrat hore Goto down
Sponsored content

nabijanie v aute Empty
OdoslaťPredmet: Re: nabijanie v aute   nabijanie v aute I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

nabijanie v aute
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Software pre GPS.
» IGo navigacia

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: