| cim zalohujete kontakty? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
skkubo
Počet príspevkov : 33 Registration date : 03.02.2009
| Predmet: cim zalohujete kontakty? Pi február 06, 2009 3:09 pm | |
| co pouzivate namiesto outlooku? | |
|
| |
veduci
Počet príspevkov : 20 Registration date : 05.02.2009
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Pi február 06, 2009 3:29 pm | |
| pouzivam windows live. Doma mam na desktope nainstalovany software, v praci pouzivam webovske rozhranie a do mobilu sa synchornizuju kontakty, maily, plus je tam messenger. Este keby pridali synchronizaciu kalendara tak by to bolo top | |
|
| |
MatejJ
Počet príspevkov : 33 Registration date : 31.12.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Pi február 06, 2009 3:53 pm | |
| Ja kontakty nezalohujem. Vsetky mam na SIM-karte a mail mam nastaveny tak, aby sa mi prijate spravy nemazali zo servra... | |
|
| |
SedyMrak
Počet príspevkov : 139 Age : 43 Location : BA Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Ne február 15, 2009 4:54 pm | |
| no ja používam outlook v notase,takze po pripojeni sa cez active sync zosynchronizuju kontakty s diamondom,takze su aj tam aj tam.. To je standardny sposob... Mne vyhovuje, vsetkomam aj v Diamonde aj v notebooku, kalendar, kontakty, ulohy... | |
|
| |
Papek
Počet príspevkov : 133 Age : 36 Location : Bratislava Registration date : 13.12.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Ne február 15, 2009 5:20 pm | |
| nechce sa ti napisat daky kratky navod? ja spustim activesync a to je vsetko, outlook mi nic nenapise, zeby dake kontakty stiahlo, aj ked si kliknem na zalozku kontakty v outlooku, takje to prazdne | |
|
| |
SedyMrak
Počet príspevkov : 139 Age : 43 Location : BA Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Ne február 15, 2009 5:27 pm | |
| No teraz nie som pri compe, ale pokial si pamatam, tak pri prvom pripojeni diamonda k PC,(vybral som na diamonde active sync) s otvoril vo Wine sync center ci co a tam ze ci chem nastavit alebo uz priamo synchronizovat, dal som nastavit, zaskrtol vsetko co som chel zalohovat ,teda kontakty , kalendar, ulohy, poznamky a odskrkol subory, bo to zalohuje u mna aj tak iba z main memory(BTW ak by niekto vedel aby to zalohovalo aj internal storage tak by som bol vdacny, bo traz nejak moc nezalohujem subory) a dal ulozit a odvtedy to slape automatcicky... | |
|
| |
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Ne február 15, 2009 6:03 pm | |
| Na Diamonde ActiveSync - Menu - Options - A tam v "Pocitac so systemom Windows" zaskrtaj co chces synchronizovat....
(Ja synchronizujem len Kalendar ale cez Exchenge firemny server.) | |
|
| |
mihalko
Počet príspevkov : 132 Age : 35 Registration date : 25.12.2008
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? Ne február 15, 2009 10:05 pm | |
| ja pouzivam PIMbackup... zalohuje ti to kontakty, sms, historiu volani a pod | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: cim zalohujete kontakty? | |
| |
|
| |
| cim zalohujete kontakty? | |
|