riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: 5 smerove tlacidlo Pi august 29, 2008 7:24 pm | |
| Funkciu toho 5 smeroveho tlacidla som konecne pochopil az v daka tomuto obrazku : | |
|
gego Anonymný
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo Pi september 05, 2008 12:40 am | |
| ja som to nepochopil ani z toho obrazka |
|
Gringo Anonymný
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo Pi september 05, 2008 10:37 am | |
| No gego nie si sám |
|
hejaaa
Počet príspevkov : 4 Registration date : 30.08.2008
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo Pi september 05, 2008 10:47 am | |
| no tie okrajove kruhy mi nie su velmi jasne:)) inak mam problem so stlacanim bocnych tlacidiel vedla kruhu, spociatku som myslel, ze ich zabudli domontovat, ale pri dooost silnom stlaceni sa mi ich nakoniec podarilo objavit:D | |
|
bladerunner
Počet príspevkov : 85 Registration date : 10.08.2008
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo Pi september 05, 2008 2:05 pm | |
| hardvérové tlačidlá sú veľmi zlé. podobná skúsenosť ako hejaaa. radšej mohli dať klasické tlačidlá a do stredu ovládacie mechanické kolečko zároveň použiteľné aj ako 5 smerné tlačidlo | |
|
wollodya
Počet príspevkov : 80 Age : 33 Registration date : 10.01.2009
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo Pi september 25, 2009 5:26 pm | |
| no v poslednom case mam problem so stlacenim tlacidla toho domceka, na mda compacte ho mam dole nalavo, a niekedy ho stlacim az na 10 krat!! ..namiesto toho mi to stlaca sipku dolava tieto hardware tlacitka su fakt odflaknute a asi ani netestovane, myslim ze su tam vlastne iba 5 tlacitiek, jedno to stredove (gulicka), 2 tlacitka hore a dole nad a pod tym kolieskom, a potom ostali sipky do stran, dva tlacitka na zdvihnutie/zavesenie, domcek a tlacitko "back", no na tychto 6 tlacidiel su iba 2 hardwarove a uz len senzory tepla rozlisuju ci ste stlacili napr. sipku dolava alebo tlacitko home alebo tlacitko na zdvihnutie telefone | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 5 smerove tlacidlo | |
| |
|