HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

ICQ na HTC PRO

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
daisy0000

Počet príspevkov : 25
Registration date : 16.02.2009

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeSt február 18, 2009 8:10 pm

Rolling Eyes Ahojte!

Poradi mi niekto preco mi nejde ICQcko bounce skusala som IMplus aj QIP a stale mi vyhadzuje chybu pripojenia! To QIP mi nedavno este islo,potom som ho odinstalovala a znova dala a akosi to nece iist affraid

A ete by som cela,ze ci existuje nejaky program na samospustanie aplikacii bez toho,aby som ich musela po starte mobilu manualne spustit... dakujem sunny

PS: mimochodom som ho vytopila,potom nechala vysusit HTC PRO a ide:)))))))) takze ak by sa vam stalo,ze sa vam trosku okupe,secko nakoniec ide,hihi
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Počet príspevkov : 133
Registration date : 13.12.2008

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeSt február 18, 2009 8:53 pm

s tym topenim byvaly K700i tolko stastia nemal, isiel, ale uz bol taky oneskoreny

k tomu qipu, treba to mat nainstalovane v telefone a nie v internal storage, pravdaze nastavene pripojenie bud wifi alebo cez operatora, cez activesync to nepripoji, inak asi viac nepomozem
Návrat hore Goto down
http://forum.hondaclub.sk
daisy0000

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeSt február 18, 2009 9:06 pm

Papek napísal:
s tym topenim byvaly K700i tolko stastia nemal, isiel, ale uz bol taky oneskoreny

k tomu qipu, treba to mat nainstalovane v telefone a nie v internal storage, pravdaze nastavene pripojenie bud wifi alebo cez operatora, cez activesync to nepripoji, inak asi viac nepomozem

mam to nahrate v pamati,nie na karte:) ale stale mi to nejde What a Face och to je na nervy,ked nieco nejde... tuto chybu mi vyhadzuje Socket connect error. vsetko mam nastavane ok aj Orange World ,tak neviem co tomu je flower
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeSt február 18, 2009 11:58 pm

na spustenie aplikacii po starte nemusis pouzivat dalsiu aplikaciu.staci ked odkazy na programy,ktore chces spustit pri starte skopirujes do windows/startup
Návrat hore Goto down
MatejJ

MatejJ

Počet príspevkov : 33
Registration date : 31.12.2008

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeŠt február 19, 2009 11:54 am

Stiahni si najnovsiu verziu qip. Stare maju tusim blokovany pristup na servery icq...
Ja pouzivam novu verziu qip 2040 a funguje aj po nainstalovani do Internal Storage.
Návrat hore Goto down
http://soaringbrothers.sk/
daisy0000

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeŠt február 19, 2009 1:22 pm

gego napísal:
na spustenie aplikacii po starte nemusis pouzivat dalsiu aplikaciu.staci ked odkazy na programy,ktore chces spustit pri starte skopirujes do windows/startup

dakujem,velmi mi to pomohlo Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed
Návrat hore Goto down
daisy0000

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeŠt február 19, 2009 1:28 pm

MatejJ napísal:
Stiahni si najnovsiu verziu qip. Stare maju tusim blokovany pristup na servery icq...
Ja pouzivam novu verziu qip 2040 a funguje aj po nainstalovani do Internal Storage.

stiahla som aj 2041 aj 2040 a nefunguje mi to Crying or Very sad kazdemu to akosi ide a mne nic. Nebude to tym,ze nemam cesku,alebo slovensku lokalizaciu,bo to mam v angline htc:) tak ostanem bez klienta...
Návrat hore Goto down
mihalko

mihalko

Počet príspevkov : 132
Registration date : 25.12.2008

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeŠt február 19, 2009 5:32 pm

mozno este ako nahradne riesenie skus stiahnut z icq.com oficialnu verziu icq pre pocketPC...
Návrat hore Goto down
daisy0000

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimeŠt február 19, 2009 7:34 pm

[quote="mihalko"]mozno este ako nahradne riesenie skus stiahnut z icq.com oficialnu verziu icq pre pocketPC...[/quote

Mihalko aj to mam odskusane...raz mi to nabehlo a prd. Nakoniec som vykukala Palringo,to celkom ide,ale iba pri pripojeny USB k notebooku...ked odpojim kablik tak sa len pripaja a pripaja do zbllbnutia...
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimePi február 20, 2009 12:57 am

daisy a aky mas datovy program?
Návrat hore Goto down
daisy0000

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitimePi február 20, 2009 12:22 pm

gego napísal:
daisy a aky mas datovy program?

gegoo orange world,cize pausaaal:) no ja fakt neviem co sa to tu deje...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

ICQ na HTC PRO Empty
OdoslaťPredmet: Re: ICQ na HTC PRO   ICQ na HTC PRO I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

ICQ na HTC PRO
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: