| Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Admin
Počet príspevkov : 5 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. So august 09, 2008 8:34 pm | |
| Stale mi vypisuje chybu 8000ffff | |
|
| |
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Ut august 19, 2008 9:47 pm | |
| Dari sa niekomu synchronizovat Diamond s Exchange serverom (kalendar) pomocou Active Sync ?
Mne totiz satale vypisuje tu nestastnu chybu 8000FFFF. | |
|
| |
eca
Počet príspevkov : 6 Registration date : 13.08.2008
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Ut august 19, 2008 10:10 pm | |
| - riki1 napísal:
- Dari sa niekomu synchronizovat Diamond s Exchange serverom (kalendar) pomocou Active Sync ?
Mne totiz satale vypisuje tu nestastnu chybu 8000FFFF. Ahoj, najskor daj vediet, ci si niekedy obdrzal SMS z Orange, kde sme udajne mali dostat heslo na pripojenie sa k Internetu. Ak si to dostal a tak skusas prepojenie s Outlook, tak si o nejaky ten krok predo mnou a poradit Ti neviem. Ja si zajtra vo firme budem ziadat spristupnenie na Internet pre nasu domenu a podla toho budem dalej skusat prepojenie a dam vediet vysledok. | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Ut august 19, 2008 10:20 pm | |
| eca > ziadnu taku SMS som nedostal, ale ta synchronizacia by mala fungovat aj vtedy ked sa pripojis so svojim notebookom na nasu VPN , spojis Diamond napriklad cez USB (Active Sync) s notebookom a spustis synchronizaciu cez Active Sync, ale nejde to ani za ....... S mojou starou P900 kou to slo na prvy pokus, a nemusel som ani zadavat meno Exchange servera | |
|
| |
eca
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Ut august 19, 2008 10:35 pm | |
| [quote="riki1"]eca >
Mozem vyskusat pripojenie na nasu VPN so spojenim Diamondu cez USB, ako pises, ale aj tak si myslim, ze potrebujeme to heslo. Zajtra Ti dam vediet. | |
|
| |
eca
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. St august 20, 2008 7:14 pm | |
| Ahoj, pozri do firemnych mailov a odosli poziadavku na aktivaciu dat svojho MT. Cim skor. Po aktivacii dostaneme SMS a v nej heslo, aby sme spristupnili Outlook. | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. St august 20, 2008 7:22 pm | |
| diki eca | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Št august 28, 2008 9:35 pm | |
| Tak uz som na to prisiel preco mi ta synchronizacia nesla a preco mi s P900 (mojim starym mobilom) isla okamzite na prvy pokus. Pretoze P900 synchronizovala kalendar s mojim notebookom bez opytania a Diamond mi dal moznost vybrat si ze skade chcem kalendar synchronizovat a ja som si vybral firemny Exchange server a s tym to takto nejde. Takze riesenie je nasledovne, pripojim sa notebookom na firemnu VPN, nastartujem Outlook, pockam kym sa zosynchronizuje s mojim notebookom, potom pripojim cez USB k notebooku cez Active sync Diamond (musim mat nastavene v Active sync na notebooku , ze chcem synchronizovat kalendar z pocitaca a NIE z Exchange servera) a kalendar sa zosynchronizuje A JE TO Na mobile totiz nemam pripojenie na internet (zatial). Ja som si myslel, ze ak som notebookom pripojeny na firemny Exchange server a Diamondom cez Active Sync k notebooku, tak to pojde priamo z Exchange servera do Diamondu a aj to skoro islo iba mu nieco chybalo ku stastiu | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. | |
| |
|
| |
| Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. | |
|