Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Join the forum, it's quick and easy

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

3 posters

Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange.

Admin
    Admin

Počet príspevkov : 5
    Registration date : 09.08.2008

Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Empty Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange.

Odoslať pre Admin So august 09, 2008 8:34 pm

Stale mi vypisuje chybu 8000ffff
    riki1
    riki1
    Admin

Počet príspevkov : 429

Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Empty Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange.

Odoslať pre riki1 Ut august 19, 2008 9:47 pm

Dari sa niekomu synchronizovat Diamond s Exchange serverom (kalendar) pomocou Active Sync ?

Mne totiz satale vypisuje tu nestastnu chybu 8000FFFF.
    eca

Počet príspevkov : 6
    Registration date : 13.08.2008

Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange. Empty Re: Problem so synchronizaciou kalendara s Microsoft Exchange.

Odoslať pre eca Ut august 19, 2008 10:10 pm

riki1 napísal:Dari sa niekomu synchronizovat Diamond s Exchange serverom (kalendar) pomocou Active Sync ?

Mne totiz satale vypisuje tu nestastnu chybu 8000FFFF.

Ahoj,
    najskor daj vediet, ci si niekedy obdrzal SMS z Orange, kde sme udajne mali dostat heslo na pripojenie sa k Internetu. Ak si to dostal a tak skusas prepojenie s Outlook, tak si o nejaky ten krok predo mnou a poradit Ti neviem.
    Ja si zajtra vo firme budem ziadat spristupnenie na Internet pre nasu domenu a podla toho budem dalej skusat prepojenie a dam vediet vysledok.
    riki1
    riki1
    Admin

Odoslať pre riki1 Ut august 19, 2008 10:20 pm

eca >

ziadnu taku SMS som nedostal, ale ta synchronizacia by mala fungovat aj vtedy ked sa pripojis so svojim notebookom na nasu VPN , spojis Diamond napriklad cez USB (Active Sync) s notebookom a spustis synchronizaciu cez Active Sync, ale nejde to ani za ....... Evil or Very Mad

S mojou starou P900 kou to slo na prvy pokus, a nemusel som ani zadavat meno Exchange servera Neutral
    eca

Odoslať pre eca Ut august 19, 2008 10:35 pm

[quote="riki1"]eca >

Mozem vyskusat pripojenie na nasu VPN so spojenim Diamondu cez USB, ako pises, ale aj tak si myslim, ze potrebujeme to heslo. Zajtra Ti dam vediet.
    eca

Odoslať pre eca St august 20, 2008 7:14 pm

Ahoj,
    pozri do firemnych mailov a odosli poziadavku na aktivaciu dat svojho MT. Cim skor.
    Po aktivacii dostaneme SMS a v nej heslo, aby sme spristupnili Outlook.
    riki1
    riki1
    Admin

Odoslať pre riki1 St august 20, 2008 7:22 pm

diki eca sunny
    riki1
    riki1
    Admin

Odoslať pre riki1 Št august 28, 2008 9:35 pm

Tak uz som na to prisiel preco mi ta synchronizacia nesla a preco mi s P900 (mojim starym mobilom) isla okamzite na prvy pokus.

Pretoze P900 synchronizovala kalendar s mojim notebookom bez opytania a Diamond mi dal moznost vybrat si ze skade chcem kalendar synchronizovat a ja som si vybral firemny Exchange server a s tym to takto nejde.

Takze riesenie je nasledovne, pripojim sa notebookom na firemnu VPN, nastartujem Outlook, pockam kym sa zosynchronizuje s mojim notebookom, potom pripojim cez USB k notebooku cez Active sync Diamond (musim mat nastavene v Active sync na notebooku , ze chcem synchronizovat kalendar z pocitaca a NIE z Exchange servera) a kalendar sa zosynchronizuje A JE TO cheers

Na mobile totiz nemam pripojenie na internet (zatial). Ja som si myslel, ze ak som notebookom pripojeny na firemny Exchange server a Diamondom cez Active Sync k notebooku, tak to pojde priamo z Exchange servera do Diamondu a aj to skoro islo iba mu nieco chybalo ku stastiu What a Face

Sponsored content

Odoslať pre Sponsored content

Práve je So november 23, 2024 8:43 pm