boneshaker
Počet príspevkov : 3 Registration date : 19.06.2009
| Predmet: Výmena Touch screen na HTC diamond Pi jún 19, 2009 12:57 am | |
| No,takže mám pavúka na dotykovej ploche nad displeyom,a chcel by som to vymenit/u nasich ceskych bratov sa da zohnat za 700kc/ len problém je v tom ,ked som to skusal telefonicky objednat,dotycny predajca povedal ze je nejak zlepeny s displeyom,aby som si objednal aj displej tak teraz neviem,ci mu islo o obchod alebo mi vravel pravdu Tymto by som chcel teda poprosit,ak mate niekto s tym skusenost poradit ako to je Vopred dik PS:Sorry ak je tu nejaky podobny topic,ale hladal som a nevidel som... | |
|
daisy0000
Počet príspevkov : 25 Registration date : 16.02.2009
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond Pi jún 19, 2009 1:41 pm | |
| ahoj:)
ano dotykova vrstva moze byt zlepena s displejom,ale da sa a samostatne kupit vrstva + displej:)
lepsie je ozaj kupit rovno zlepene,bo sa to potom lepsie nahadzuje...
na mojom HTC PRO bol meneny displej a robili mi to v VSP DATA 2 mesiace do zadu,heh
inak neviem ci za 700KC sa to da zohnat,teda tu na slovensku ani nie...tiez som pozerala u susedov,potom ked mi to ta stranka netova preratala na Eura tak vrstva aj displej to vychadzalo cez 70eur | |
|
boneshaker
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond Po jún 22, 2009 5:08 pm | |
| no pravdu mas,displej stoji 1500 a touch sreen 700 czk,takze asi ma caka kompletna vymena | |
|
Gyrxiur
Počet príspevkov : 25 Registration date : 01.02.2009
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond Št jún 25, 2009 3:56 pm | |
| keby len zlepene, este by si musel pajkovat | |
|
boneshaker
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond Ne jún 28, 2009 6:16 pm | |
| no s tym pajkovanim neviem,vyzera to len na zasunutie flexu,inak stiahol som komplet servisny manual,tam je diamond rozobraty do šrobika,ale akurat displej a touch tam nie je rozobraty | |
|
Gyrxiur
Počet príspevkov : 25 Registration date : 01.02.2009
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond Po jún 29, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Výmena Touch screen na HTC diamond | |
| |
|