Ja zatial uvazujem o NavRoad map EUROPE.
This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
jasné, že na diamonde, iné PDA nemám, doteraz som používal symbianovú nokiu e50. aj v navigácii som úplný nováčik, mcguider je prvý soft, ktorý som vyskúšal a celkom sa mi páči. inštaloval som ho do pamäte telefónu /INTERNAL STORAGE/.riki1 napísal:bladerunner > skusal si to priamo na HTC Diamonde ? Na akom mediu si mal navigacny program a kde si ho kupil (zohnal) ?
aelius napísal:tak cawte ja len chcem reagovat na vasu temu ...ja som uspesne rozbehal iGO8 na mojom diamonde bezi pekne, aj napriek tomu ze je uz vonku tomtom7 co je asi naj sys pre GB kedze som v GB stale bezim na iGO8 a nemam problem, skusal som to aj doma na slovensku je to pekne spravene isel som s tym s KE do madarska ziaden problem pohodicka
aelius napísal:tak cawte ja len chcem reagovat na vasu temu ...ja som uspesne rozbehal iGO8 na mojom diamonde bezi pekne, aj napriek tomu ze je uz vonku tomtom7 co je asi naj sys pre GB kedze som v GB stale bezim na iGO8 a nemam problem, skusal som to aj doma na slovensku je to pekne spravene isel som s tym s KE do madarska ziaden problem pohodicka
Papek napísal:ja som mal iGO 2006, celkom spokojnost, akurat ze na to neboli nove mapy, tak som to vymenil na sygic, ale dajako ma neohuril, takze idem s5 na iGO, prave taham 8.3.2, ma to 2,2 GB
este vyskusam najnovsi TomTom, tiez to ma cez 2GB