HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

rozpoznavanie pisma

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
pH
Anonymný

rozpoznavanie pisma Empty
OdoslaťPredmet: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimePo september 22, 2008 8:46 pm

momentalne pouzivam oplieskanu s-e m600i, v pohode sluzi ale uvazujem nad zmenou (trochu chyba wifi, fotak...) jednou z mojich alternativ (najkrajsou) je htc diamond, ale zaujimalo by ma, ci pren existuje rozpoznavanie rukopisu. sw klavesnice ma nenadchynaju (ta v m600i je bez stylusu nepouzitelna), s hw klavesnicou je u htc uz skareda cena, ale p1/m600 a dalsie "dotykove" s-e so symbianom umoznuju pisat stylusom ci prstom po displeji a velmi spolahlivo rozoznavaju "rukopisne" pismenka. pohodicka, zabavicka, hw klavesnicu pouzivam len pre dlhe texty (je to predsalen rychlejsie a mensia pravdepodobnost preklepov). je nieco podobne k dispozicii aj pre htc a jeho wm6? ak nie, ako pisete?
vopred vdaka za info...
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Počet príspevkov : 429
Registration date : 09.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimePo september 22, 2008 8:57 pm

HTC Touch Diamond ma rozpoznavnie pisaneho pisma dokonca viac druhov.

tu je cesky manual tam si to pozri :

https://diamond.slovakforum.net/forum-f1/topic-t28.htm
Návrat hore Goto down
pH
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeUt september 23, 2008 10:28 pm

dik za info. vyzera to dobre, v podstate dtto ako ma s-e (este je otazne, ako to v skutocnosti funguje, s-e som povodne neveril, ale bezproblemovo rozoznava aj moj skrabopis). akurat ma prekvapuje, ze som si zmienku o tom nevsimol v recenziach, kde som videl len tie tri sw klavesnice - bud som ja slepy alebo recenzenti lajdacki...
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSt september 24, 2008 8:35 am

Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSt september 24, 2008 9:28 am

A uplne najlepsi je Transcriber Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sedma

Počet príspevkov : 5
Registration date : 03.10.2008

OdoslaťPredmet: Transcriber   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSo október 04, 2008 10:28 am

No mne ten Transcriber vobec nefunguje. Ked ho zapnem a chcem pisat tak na to vobec nereaguje. Uz som pozeral a na youtube video kde to chlapik pouziva ale mne to nefunguje. Takze netusim kde je problem Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSo október 04, 2008 10:54 am

Mne funguje v pohode, su tam aj nejake nastavenia ale nemyslim ze by bol problem v tom, aku mas verziu ROM ?
Návrat hore Goto down
Sedma

Počet príspevkov : 5
Registration date : 03.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSo október 04, 2008 1:36 pm

No pokial viem tak najaktualnejsiu 1.93.479.3 WWE z 25.07.2008
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitimeSo október 04, 2008 3:23 pm

Ja mam tuto :

rozpoznavanie pisma Sshot018
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: rozpoznavanie pisma   rozpoznavanie pisma I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

rozpoznavanie pisma
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozpoznavanie pisanych znakov ...
» zmena farby pisma

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: