burnmail Anonymný
| Predmet: Ako prehrava video (aj nekomprimovane) ? So október 18, 2008 5:19 pm | |
| Chcem sa opytat majitelov tohto telefonu : 1. Ako si poradi s nekomprimovanym videom vo formate avi/mpeg 2. Ak pozerate video vo formate 16:9 ci su tie cierne pasy velmi velke alebo sa to da pozerat a ak by sa dalo keby ste mohli natocit video ako to asi vizera lebo som nic take nenasiel na nete . Dakujem |
|
burnmail123
Počet príspevkov : 4 Registration date : 18.10.2008
| Predmet: Re: Ako prehrava video (aj nekomprimovane) ? Ne október 19, 2008 11:04 pm | |
| zabudol som sa predtym prihlasit , prosim ak s tym mate skusenosti tak napiste , dakujem | |
|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 429 Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: Ako prehrava video (aj nekomprimovane) ? Po október 20, 2008 2:21 pm | |
| to 16:9 si mozes pozriet tu , druhy obrazok : https://diamond.slovakforum.net/forum-f1/topic-t44.htmmpeg (a v postate vacsinou aj avi) su komprimovane videa, nekomprimovane videa maju velky datovy tok a to na PDA asi tazko pojde plynule, nechapem naco by ti to bolo, take nieco prehravat. toto nie je videokamera ale smartfone, fotky sa daju robit celkom fajn ale video, to len ked nieco nahras velmi z blizka, inac tam toho vela neuvidis, som skusal nahravat na leteckom dni , nejake letiace lietadla (lietali celkom blizko nad zemou) ale aj tak bolo prd vidno | |
|
burnmail123
Počet príspevkov : 4 Registration date : 18.10.2008
| Predmet: Re: Ako prehrava video (aj nekomprimovane) ? Ut október 21, 2008 9:32 pm | |
| ok super , diky moc . To nekomprimovane video som myslel tak ze stiahnem nejaky DivX z netu a aby som ho nemusel zmensovat (rozlisko , kvalita ) aby islo plynule . | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako prehrava video (aj nekomprimovane) ? | |
| |
|