HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Novy OS na diamond

Goto down 
+4
riki1
mihalko
Papek
Yuki-san
8 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Yuki-san

Yuki-san

Počet príspevkov : 64
Registration date : 17.12.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe február 08, 2009 8:40 pm

chcel by som sa spytat ci sa da na diamond nahrat iny operacny system napr. windows mobile 7 pretoze windows mobile 6.1 bude zastaraly
Návrat hore Goto down
Papek

Papek

Počet príspevkov : 133
Registration date : 13.12.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeUt február 10, 2009 2:24 am

to zavisi od toho, ako sa k tomu postavi HTC, v pripade HTC Kaiser bol vydany update z WM 5.1 na WM 6, pripadne by sa mohla objavit na xda developers upravena rom pre diamond
Návrat hore Goto down
http://forum.hondaclub.sk
mihalko

mihalko

Počet príspevkov : 132
Registration date : 25.12.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeUt február 10, 2009 2:05 pm

Papek napísal:
to zavisi od toho, ako sa k tomu postavi HTC, v pripade HTC Kaiser bol vydany update z WM 5.1 na WM 6, pripadne by sa mohla objavit na xda developers upravena rom pre diamond

podla mna je iste ze sa machri z xda o to postaraju...
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Počet príspevkov : 429
Registration date : 09.08.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeSo február 21, 2009 9:05 pm

Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe február 22, 2009 1:47 pm

vam to ide nainstalovat ? mne vypise este pri 0 percentach error
Návrat hore Goto down
wollodya

wollodya

Počet príspevkov : 80
Registration date : 10.01.2009

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe február 22, 2009 2:04 pm

od nich fakt dobra praca, len na kazdom screene je hned niekolko vylepseni....ale radsej si pockam kym si to nevyskusate vy Razz
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe február 22, 2009 2:44 pm

to na tom xda sa mi zda ako podvod lebo som nasiel nejake videa a ten windows mobile 6.5 vyzera uplne inak

napr. https://www.youtube.com/watch?v=eYOFw19ec0o

https://www.youtube.com/watch?v=5AViGF2I-xY
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe február 22, 2009 7:03 pm

To na tom xda je WM 6.5 a to co v nom funguje problematicky je nahradene s WM 6.1 , takze je to taky krizenec, podvod to urcite nie je .
Návrat hore Goto down
mihalko

mihalko

Počet príspevkov : 132
Registration date : 25.12.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo február 23, 2009 2:04 pm

Yuki-san napísal:
vam to ide nainstalovat ? mne vypise este pri 0 percentach error
mas signed hard-spl... daj si unsigned, a pojde ti to...
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo február 23, 2009 7:21 pm

nasiel som nieco zaujimave http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481467

skusal som zase nainstalovat wm 6.5 a zase nic mam ho v pc zastrceny ako activesync a zrazu sa pripoji ale uz nie ako activesync par minut je proces na nula percent a vyhlasi chybu v spojeni
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeSt február 25, 2009 2:48 pm

Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe marec 08, 2009 12:52 pm

uz som si to naintaloval ale za jedinu vyhodu povazujem internet explorer 6 a sa mi tak zda ze reproduktor je o nieco hlasnejsi ale inak sa to neoplati nainstalovat

chcem si nainstalovat novu ROM ale neviem co znamena a kde najdem (serial number) product S/N http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=133&cat=2&dl_id=2 inak mi to nepojde stiahnut
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe marec 08, 2009 1:02 pm

Tam kde chces zadat S/N je zelenym napisane "Where do I find.." tak na to klikni a ti to ukaze ze je to niekde pod krytom.

Je to pod baterkou som pozeral.
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeNe marec 08, 2009 1:33 pm

dakujem
Návrat hore Goto down
I3

Počet príspevkov : 42
Registration date : 05.01.2009

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 2:00 pm

mne ta nova offic aj tak nejde stiahnut....
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 2:25 pm

skus toto

s.n.: ht822gn28022
Návrat hore Goto down
I3

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 3:12 pm

uz to taham....ale asi budem potrebovat unsigned Hard SPL predpokladam...inak haluz ze stara mi ide s mojim seriovym cislom stiahnut a tato nova nie....uvidime ci pojde nainstalovat aj s povodnym HardSPL....
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 3:48 pm

a ktoru stahujes europe alebo europe2 skusim to aj ja.inak aj s mojim s/n to nejde, skusim rikiho
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 4:27 pm

to nie moje s/n ale najdene na internete
Návrat hore Goto down
gego

gego

Počet príspevkov : 228
Registration date : 08.09.2008

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 4:39 pm

len neviem preco tie so slovenskymi rom-kami nefunguju
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimePo marec 09, 2009 6:39 pm

Je to preto, aby si ROM-neznali nenainstalovalu novu a potom nadavali na HTC, ze im zmizla slovencina cyclops
Návrat hore Goto down
I3

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeUt marec 10, 2009 5:46 pm

ja aj ked som mal asi slovensku ROM-ku, som mal aj windows v anglictine.....co je haluz.....uz si nepamatam ci som to pri prvej instalacii ja zvolil alebo nie....
inak mal som trochu problemy to nahodit. Som musel najprv nahodit unsigned Hard-SPL....aj potom to hadzalo este pri 100% daky error a nevedel som sa od tial dostat, tak som znova preinstaloval Hard-SPL a sa to rozbehlo na tej novej...aj ked som si nie 100% isty ci slape ako ma....lebo napr mi blbne zamknutie lefonu pomocou podrzania tlacitka na zrusenie hovoru....
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeŠt marec 12, 2009 8:50 pm

Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeŠt marec 12, 2009 9:33 pm

ludia je to normalny windows 6.5 ktory je aj na diamond2 vsetko funguje perfektne az na touch flo 3d to tam neako nevidim nainstalovane ale mam to len chvilu mozno tam nieco najde oplati sa to stiahnut ale treba najprv unsigned hard spl
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitimeSo marec 14, 2009 11:19 pm

v polovici roku 2010 sa ma vytvorit novy OS windows mobile 7 http://www.wmhelp.cz/html/modules.php?name=News&file=article&sid=231
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Novy OS na diamond Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Novy OS na diamond
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» TV OUT pre Diamond
» HTC diamond touch a GPS
» Hodnotenie Diamonda po asi dvoch mesiacoch pouzivania .
» Slovencina na diamond
» 3G na HTC Diamond

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: