HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed)
Forum je uz zamknute, forum is closed .

Forum je uz zamknute, forum is closed .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Novy OS na diamond

Goto down 
+4
riki1
mihalko
Papek
Yuki-san
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Screamy

Screamy

Počet príspevkov : 37
Registration date : 04.12.2008

Novy OS na diamond - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitimeNe marec 15, 2009 1:02 pm

Dobry den,

mam thaku otazocku. Keed uz si do PPC dam WM 6.5 aa v buducnosti by som mal problem s PPC a chystal by som sa ho reklamovat, ( ako viete spolocnosti ako t - mobil ) berie tieto zasahy do systemu ako podnet pre zrusenie zaruky. Noo a ide mi o to, keby som da Hart Reset, ostala by v PPC uz verzia 6.5, vsak?? Noo a da sa nejakym sposobom zalohovat povodne data ako pri prvom spusteni PPC ako WM 6, TF3D, brandovane prostredie ruzoveho operatora?? Aaa pri pripadnej reklamacii by vyrobca zistil ze prislo v davnejsej dobe k zasahom do operacneho systemu?? Ospravedlnujum sa za tie otazky, ale ako som uz davnejsie spominal moja anglyctina nieje na takej urovni aby som si toto vsetko mohol vyhladat na Nete. Dakujem.
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Počet príspevkov : 429
Registration date : 09.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitimeNe marec 15, 2009 1:14 pm

Ak by si si chcel uplatnit zaruku, musel by si si nainstalovat opat povodnu ROM, alebo nejaku taku co poskytuje tvoj operator.
Návrat hore Goto down
Screamy

Screamy

Počet príspevkov : 37
Registration date : 04.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitimeUt marec 17, 2009 6:45 pm

Aaa oni by nezistili ze doslo k zasahom do systemu? Aaa nejde nejakym sposobom zalohovat moj sucasni operacny system ktory je brandovany ruzovim operatorom?
Návrat hore Goto down
Yuki-san

Yuki-san

Počet príspevkov : 64
Registration date : 17.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitimePo marec 23, 2009 4:19 pm

idem reklamovat diamond a chcel by som sa spytat ked som mal inu romku aj iny OS wm 6.5 a naspat wm 6.1 ci stratim zaruku
Návrat hore Goto down
I3

Počet príspevkov : 42
Registration date : 05.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt marec 26, 2009 1:31 pm

Screamy napísal:
Aaa oni by nezistili ze doslo k zasahom do systemu? Aaa nejde nejakym sposobom zalohovat moj sucasni operacny system ktory je brandovany ruzovim operatorom?

Teoreticky cez Total Commander mozes skopcit cely adresar windows na kartu a potom cez disk drive pripojenie to mozes z pametovej karty skopcit do kompu...ak by si to skusal cez ActivSync, tak ti manila subory neskopiruje......
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Novy OS na diamond   Novy OS na diamond - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Novy OS na diamond
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» TV OUT pre Diamond
» HTC diamond touch a GPS
» Hodnotenie Diamonda po asi dvoch mesiacoch pouzivania .
» Slovencina na diamond
» 3G na HTC Diamond

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
HTC TOUCH DIAMOND (Forum is closed) :: PORADNA-
Prejdi na: